Hem » Uncategorized » Bitte Assarmo om RFSU:s lögnaktiga sexpropaganda

Bitte Assarmo om RFSU:s lögnaktiga sexpropaganda

Bitte Assarmo skriver på Newsmill en artikel med ganska chockerande läsning om den sexsyn RFSU står för.
Protesterna mot den omtalade sexsatsning Utbildningsradion och RFSU gjort har varit många, men som svar på kritiken bräks samma visa om ooch om igen, att den som ifrågasätter är pryd, gammalmodig och missunnsam mot barn och ungdomar. Och UR vill inte erkänna att man nog handat överilat när man utan betänkligheter köpte RFSU:s koncept, skriver Assarmo:

Istället fortsätter man närmast krampaktigt att ställa sig bakom RFSU: s sexualsyn. Och ställer sig följaktligen också bakom en sexualetik som beredvilligt informerar barn och ungdomar både om analsextekniker och om fisting.

Assarmo beskriver denna sexuella aktivitet ingående och det är en så obehaglig läsning att den kan få varje ansvarskännande tonårsförälder att vilja gå samman i en revolution mot RFSU:s maktutövning i svenska skolor. Här handlar det om knytnävar och underarmar som förs upp i ändtarmen eller i kvinnans underliv. 

Stor risk att fisting ger skador

Ingen fara, tvätta händerna och använd glidmedel. tycks vara RFSU:s lömskt lugnande råd på hemsidans frågelåda. Men RFSU ljuger om skaderiskerna, forskning visar att fisting kan medföra oerhört stora skador för den som utsätts för det, varnar Assarmo:

Googlar man på begreppet fisting inser man dessutom med visst obehag att det tycks vara just skade- och smärtinslagen som är mest spännande för många fistingentusiaster. Ordet fisting åtföljs nämligen påfallande ofta av ordet extreme, och en överväldigande majoritet av alla bilder visar uppfläkta kvinnor i de mest förnedrande positioner, omgivna av män som stoppar upp både knytnävar och annat i vartenda hål de kommer åt.

Bitte Assarmo bryr sig inte om ifall de kallar henne pryd, skriver hon, för henne är det fullständigt onaturligt att Utbildningsradion samarbetar med en organisation som anser det vara normalt att köra upp knytnävar i vare sig anus eller vagina.

Vackra ord, men ack så falska

Många instämmer nog. Och falskt klingar orden i citatet av Elise Ottesen Jensen,  av RFSU och dess ordförande Åsa Regnér till leda upprepat och missbrukat:

Jag drömmer om den dag, då alla barn som föds är välkomna, alla män och kvinnor är jämlika och sexualiteten ett uttryck för innerlighet, ömhet och njutning.

Det vi läst om i Assarmos artikel visar att RFSU:s sexpropaganda har mycket lite med jämlikhet, innerlighet och ömhet att göra. De ”uppfläkta” kvinnor som  utsätts för fisting på de omnämnda bilderna framstår varken som jämställda eller behandlade med innerlighet, ömhet och respekt.

Den form av njutning, med kopplingar till sadism, som ingår i denna sexform må vara godkänd och påhejad av RFSU - men knappast av majoriteten av föräldrar till de svenska ungdomar som nu via skolan indoktrineras i en ”sexualupplysning” färgad av förbundets motbjudande sexideologi.

Dela detta inlägg

2 Svar till Bitte Assarmo om RFSU:s lögnaktiga sexpropaganda

 1. nobody Svara

  lördag, februari 26, 2011 till 1:03 f m

  Orkade inte läsa det ni skrev om här.

  Men har ni tänkt på att göra en riktig kalkyl på vad det skulle inneburit om alla de barn som hitills aborterats i Sverige skulle fötts och fått bilda egna familjer?

  Hur skulle ålderspyramiden sett ut i Sverige nu?

  Skulle det behövt panikimporteras arbetskraft till Sverige nu?

  o.s.v.

  Detta borde nog vara de allra, allra bästa rationella argumenten för att sluta abortera?

 2. Pingback: Swärd: Vargar och blåsippor har bättre rättsskydd än oönskade foster : Om människans värde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>